norkem - Your first link in the chemical chain

29.08.2024

Norkem Güney Afrika'nın Yeni Evi! >

Norkem'in Güney Afrika kanadı Norkem Chemicals SA (PTY) Limited, 2015 yılında kurulmasından, bu yana güçlenerek yoluna devam ediyor. Ve bu süregelen başarı öyküsü, ekibin devam eden genişleme ve personel büyümesi nedeniyle yeni tesis arayışına girmesine yol açtı.

Cape Town'di Baker Meydanı'nda bulunan tarihi M01 Binası'ndaki ofislerini üç yıl boyunca evleri olarak kullanan ekip, Somerset West'teki Paardevlei semtinde bulunan Titanium House'daki yeni, daha geniş ve modern ofis alanına taşındı.

Bu taşınma Güney Afrika'daki meslektaşlarımız için heyecan verici zamanları devam ettirirken, ekip, Norkem'in Afrika'daki profilini büyüterek daha büyük ve daha iyi şeyler yapmayı dört gözle bekliyor.

Norkem Grubu başlangıçta Sahra Altı Afrika ülkelerinde iş bağlantıları geliştirerek madencilik sektöründe yüzdürme ve zenginleştirme işlemlerinde kullanılan ürünleri tedarik etti. Ardından, yerel bir şube kurmadan yıllar önce, küresel pazarlarımıza dağıtım için maden zengini Güney Afrika'dan ham madde tedarik etmeye başladık.

Ancak Güney Afrika ekonomisi büyüdükçe ve tedarik ettiğimiz ürünlere yönelik iç talep arttıkça, bu ülkenin Grup için hem kârlı bir ithalat hem de ihracat pazarı olabileceği ortaya çıktı.

Ve özellikle tarım kimyasalları (gübre), hayvan yemi ve su ürünleri yetiştiriciliği sektörlerindeki satışların istikrarlı bir şekilde artarak ekibimizi büyütme ihtiyacını tekrar tekrar tetiklemesi, bunun ne kadar doğru olduğunu ortaya koydu.  Yüksek kaliteli malzemelerin hazır bulunması, yalnızca küresel müşterilerimiz için mevcut olan ve tümü titizlikle kalite kontrolünden geçirilmiş ve uluslararası standartlara göre akredite edilmiş en iyi ürünleri tedarik etme taahhüdümüze değil, aynı zamanda giderek daha değişken hale gelen küresel pazarlarda güvenilir tedarik sağlama taahhüdümüze de mükemmel bir şekilde uymaktadır.

Güney Afrika'daki meslektaşlarımıza gelecekte başarılar diliyoruz!